ژل رویال

ژل رویال و خواص آن

ژل رویال و خواص آن

ژل رویال و خواص آن

 

ژل رویال و خواص آن را همه ما بارها و بارها در طول زندگی شنیده ایم و اکثر ما آن را معجزه ای طبیعی برای درمان انواع بیماری های خود می دانیم. اما سوالی که هنوز برای تعداد اندکی از افراد وجود  دارد این است که ژل رویال چیست و چطور به دست می آید؟ امروز در این مقاله قصد داریم به طور مفصل به این موضوع بپردازیم و خواص بی نظیر ژل رویال را در اختیار شما قرار دهیم.

 

با ما همراه باشید و جهت حمایت از ما این مقاله را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید.

 

برای خرید ژل معجزه آسای رویال از برند زندو کلیک کنید.

 

ژل رویال چیست؟

این ژل ماده ی خمیری، شیری رنگ، با ارزش غذایی بالا و بسیار مفید و مقوی است. این ماده از دو جفت غده هیپوفارین که در سر زنبورهای کارگر قرار دارد، ترشح می شود و با بزاق دهان آنها ترکیب می شود.

 

این ژل اصطلاحا غذای سلطنتی ملکه زنبور محسوب می شود و فقط ملکه می تواند از آن تغذیه کند. پس می توان این ژل را به عنوان غذای مقوی، گران قیمت و خاص در نظر گرفت که هر زنبوری اجازه تغذیه از آن را ندارد.

 

از آنجایی که طبع این ماده غذایی گرم می باشد در طب سنتی ایرانی از آن برای درمان و برطرف کردن مشکلات و بیماری های متعدد انسان استفاده می شد.

 

شرایط نگهداری:

همانطور که می دانید ژل رویال ماده ای طبیعی می باشد و از این رو نگهداری آن از اهمیت بالایی برخوردار است و شرایط خاص تری را می طلبد. همچنین بسته بندی این ماده نیز باید با دقت بیشتری انجام شود.

 

از نکات مهم نگهداری این ژل، بسته بودن ظرف حاوی ژل است، زیرا این محصول باید در شرایطی نگهداری شود که از جریان هوای مستقیم محیط  کاملا دور باشد. بهتر است این ژل را در فضایی کاملا تاریک و به دور از تابش نور نگهداری شود.

 

از دیگر عوامل مهم و تاثیرگذار بر شیوه نگهداری و کیفیت ژل، دما می باشد. بهترین دما برای نگهداری از ژل رویال دمای صفر درجه می باشد.

 

هنگام مصرف ژل بهتر است کاملا از نحوه استفاده و شرایط نگهداری آن آگاه باشید تا از این طریق بتوانید از حداکثر خواص این محصول بهره ببرید.

 

شیوه مصرف:

بهترین شکل مصرف این ژل برای بهره مندی از خواص متعدد آن، به صورت دو دوره درمانی بیست و یک روزه، یکی در پاییز و دیگری در بهار می باشد.

 

در هر دوره درمان دو ظرف ۱۲۵ گرمی عسل، از هر ظرف را با ۶ گرم ژل رویال مخلوط نموده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مرباخوری از این مخلوط زیر زبان قرار داده تا با بزاق دهان مخلوط گردد.

 

برای مصرف هر ۱۲۵ گرم عسل و ژل رویال یک و نیم هفته زمان لازم است. برای کودکان نیز از مقادیر کمتر ۱ تا ۲ گرم ژل رویال در ۱۲۵ گرم عسل استفاده شود.

 

خواص:

ژل رویال دارای خواص بی نظیری می باشد و قابل استفاده برای تمامی افراد است. از جمله خواص این ژل می توان موارد زیر را نام برد:

 

۱٫تنظیم فشار خون به دلیل دارا بودن مواد پروتئینی

۲٫تنظیم میزان کلسترول خون در افراد

۳٫تقویت و افزایش توانایی باروری در زن و مرد و برطرف کردن مشکلات مربوط به آن

۴٫جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان به دلیل تقویت سیستم ایمنی بدن

۵٫تقویت و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن

۶٫کاهش وزن از طریق کاهش اشتها و افزایش سوخت و ساز بدن

۷٫افزایش متابولیسم و سوخت و ساز در بدن

۸٫کاهش التهاب و بهبود جای زخم

۹٫بهبود عملکرد کبد و هضم آسان

۱۰٫جلوگیری از پیری زودرس

۱۱٫تقویت حافظه، به خصوص حافظه کوتاه مدت

۱۲٫حفظ سلامت سیستم گوارش و مسیر گوارش به دلیل دارا بودن پروبیوتیک های مفید

۱۳٫کاهش چین و چروک صورت

۱۴٫جلوگیری از ابتلا به آلزایمر

۱۵٫جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان و کنترل آن

۱۶٫بهبود دیابت نوع ۲ در افراد مبتلا و کنترل بیماری دیابت

۱۷٫کاهش اثرات و عوارض جانبی شیمی درمانی

۱۸٫افزایش طول عمر

۱۹٫محافظت از بافت مغز و توانایی آن

۲۰٫افزایش سلول های قرمز خون

این مطلب را به اشتراک بگذارید

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *