عسل

8 مورد از خواص عسل گشنیز که همه باید بدانند!!

چند مورد از خواص عسل گشنیز

 

احتمالا شما هم درباره خواص عسل گشنیز شنیده اید و می دانید که بسیاری از افراد برای به دست آوردن سلامتی بیشتر و حس و حال خوب از آن استفاده می کنند. در این مقاله شما را با خواص بیشتری از این محصول آشنا می کنیم و اطلاعات بیشتری از آن را در اختیار شما قرار می دهیم.

 

گفتنی است که هر چه اطلاعات بیشتری درباره خواص عسل گشنیز و شیوه مصرف آن داشته باشید، به احتمال زیاد بیشتر می توانید در طول مصرف، از تمامی خواص آن بهره مند شوید.

 

همچنین شما می توانید برای خرید عسل گشنیز، اینجا کلیک کنید و آن را در سریع ترین زمان و با درجه کیفی A از فروشگاه زندو دریافت کنید.

 

عسل گشنیز:

اگر تا به حال تنها یک بار طعم شگفت انگیز این محصول را امتحان کرده باشید، احتمالا رایحه ی خوش آن را نیز به یاد دارید! همانطور که از نام این محصول پیداست، عسل گشنیز از جمع آوری شهد گیاه گشنیز توسط زنبور های عسل زندو، تولید می شود.

 

این عسل خواص متعددی دارد که به واسطه ی تاثیرگذاری حیرت آور آن خواص، مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است. از جمله خواص عسل گشنیز می توانیم به اشتها آور بودن، بهبود عملکرد معده و روده و … اشاره کنیم. در بخش بعدی این مقاله به طور مفصل به معرفی خواص عسل گشنیز می پردازیم.

 

گیاه گشنیز در کشور ما به عنوان سبزی خوردنی مصرف می شود اما در سراسر جهان از این گیاه خوش عطر و پرخاصیت به شیوه های مختلفی از جمله دمنوش این گیاه و یا از دانه و ریشه ی گیاه گشنیز نیز استفاده می شود.

 

جالب است بدانید از این گیاه در تهیه عطر و رایحه مواد آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می شود. از جمله خواص این گیاه می توان مواردی مانند تنظیم کلسترول، درمان مشکلات پوستی، درمان کم خونی و … را نام برد.

 

گیاه گشنیز و خواص عسل گشنیز

 

خواص عسل گشنیز:

همانطور که از عنوان این مقاله پیداست، امروز قصد داریم در طی یک مقاله به برخی از خواص و ویژگی های عسل گشنیز اشاره کنیم. همه ی ما می دانیم که عسل طبیعی چقدر پرخاصیت می باشد.

 

نکته ای که درباره بهره مندی از خواص عسل گشنیز باید توجه داشته باشید، مصرف مستمر و مداوم این محصول (حداقل برای یک بازه زمانی مشخص شده) می باشد.

 

  1. تنظیم قند خون:

اولین خاصیت و ویژگی بارز عسل گشنیز که موجب افزایش دایره مشتریان آن شده است، خاصیت تنظیم قند خون توسط این محصول می باشد. برای استفاده از این خاصیت عسل گشنیز باید آن را در طول یک بازه زمانی مشخص، به صورت مداوم مصرف نمایید.

 

از آنجایی که مصرف این محصول نه تنها باعث افزایش قند خون نمی شود بلکه میزان قند موجود در خون را نیز تنظیم می کند. به همین دلیل این محصول قابل استفاده توسط بیماران مبتلا به دیابت نیز می باشد و به این شکل موجب گسترده شدن دایره مشتریان شده است.

 

  1. درمان تمامی عفونت های موجود در بدن:

یکی دیگر از خواص عسل گشنیز که باعث محبوبیت هر چه بیشتر آن شده است، بر طرف کردن تمامی عفونت ها و التهابات درون بدن می باشد. این وظیفه بر عهده ی آنتی اکسیدان های مفید درون این عسل می باشد.

 

آنتی اکسیدان ها با هر گونه عامل خارجی مضر که در بدن ایجاد بیماری می کند، مانند ویروس ها، باکتری ها، قارچ ها و… مقابله می کنند و آن ها را از پای در می آورند. به همین دلیل در طب سنتی از عسل طبیعی برای خاصیت ضدعفونی کنندگی آن نیز استفاده می کنند.

 

  1. بهبود عملکرد گوارشی:

با توجه به افزایش مصرف مواد غذایی مضر مانند فست فود ها، مشکلات و بیماری های گوارشی  نیز در جوامع امروز به یکی از شایع ترین ناراحتی های گوارشی در میان مردم تبدیل شده است.

 

از آنجایی که سیستم گوارشی انسان بر اساس نظم مشخصی در حال انجام می باشد. مصرف هر گونه ماده غذایی مضر و نامناسب می تواند نظم این چرخه را بر هم بزند و موجب بروز بیماری و ناراحتی شود.

 

خواص عسل گشنیز

 

در این میان مصرف عسل طبیعی می تواند نظم این چرخه را بازگرداند. عسل گشنیز با از بین بردن التهابات مسیر گوارشی و وارد کردن ویتامین های مفید و مختلف به آن، مشکلات گوارشی را بر طرف می کند.

 

  1. کمک به داشتن پوستی شاداب:

از دیگر خواص عسل گشنیز که احتمالا شما را حیرت زده خواهد کرد این است که مصرف این محصول پوستی شاداب و سالم را به شما هدیه می دهد. عسل گشنیز با خاصیت ترمیم کنندگی که دارد در از بین بردن جای جوش بر روی پوست شما بسیار مفید و اثرگذار می باشد.

 

به همین دلیل معمولا از گشنیز و یا عسل گشنیز در تهیه و ساخت محصولات آرایشی و مراقبت بهداشتی استفاده می کنند. شما می توانید با مصرف مداوم از این محصول، ضمن استفاده از خواص بی نظیر عسل گشنیز، پوست سالم و شادابی نیز داشته باشید.

 

  1. تقویت قلب و کمک به حفظ سلامت آن:

یکی از مهم ترین خواصی که عسل طبیعی برای فرد مصرف کننده دارد، تقویت قلب و بهبود عملکرد آن می باشد. همانطور که می دانید با افزایش میزان کلسترول بد خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی نیز افزایش می یابد.

 

در واقع شما می توانید با مصرف عسل گشنیز، میزان قند خون و کلسترول بد خون بدنتان را تنظیم نمایید، به این صورت این عسل از قلب شما محافظت می کند و عملکرد آن را بهبود می بخشد.

 

  1. جلوگیری از پوکی استخوان:

یکی از ترکیبات مفید در عسل گشنیز، کلسیم و مواد معدنی است که با مصرف این محصول، این ترکیبات مهم به بدن ما راه پیدا می کنند. کلسیم از عناصری است که با پوکی استخوان در بدن ما مقابله کرده و موجب تقویت مفاصل می شود.

 

با مصرف مقادیر مناسبی از عسل گشنیز به طور منظم می توانید پوکی استخوان خود را درمان و یا از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنید.

 

  1. کمک به افزایش شیر در مادران شیرده:

از خواص شناخته شده ی عسل گشنیز می توانیم به خاصیت آن در افزایش شیر در مادران شیرده اشاره کنیم. به طور کلی تمام اجزای گیاه گشنیز و عسل به دست آمده از این گیاه، در درمان مسائل و بیماری های مربوط به زنان بسیار مفید می باشد.

 

خواص عسل گشنیز برای مادران شیرده

 

برای مثال تخم گشنیز، جوشانده ی آن و عسل گشنیز، تمامی این موارد در بهبود مسائل مربوط به زنان مفید می باشد. توجه داشته باشید از آنجایی که مصرف عسل گشنیز در زنان  قاعده آور است بهتر است زنان باردار  پیش از مصرف آن، با پزشک خود مشورت نمایند.

 

  1. درمان کم خونی:

آهن یکی از عناصر مفیدی است که در عسل گشنیز به فراوانی موجود می باشد. همانطور که همه ی ما می دانیم وارد شدن عنصر آهن به بدن افراد منجر به کاهش علائم کم خونی و درمان آن می شود.

 

به این ترتیب مصرف عسل گشنیز به عنوان منبع غنی از آهن در درمان بیماری کم خونی و کاهش علائم ناشی از آن و همچنین کمک به استحکام مفاصل بسیار مفید می باشد.

 

آشنایی با طبع عسل گشنیز:

سوالی که در رابطه با عسل گشنیز ممکن است در ذهن ها نقش ببندد این است که طبع عسل گشنیز چیست؟! همانطور که می دانید طبع مواد غذایی مصرف شده در شکل گیری طبع انسان بسیار موثر می باشد.

 

تحقیقات نشان می دهد زمانی که طبع انسان از حالت تعادل خود خارج شود بسیاری از بیماری های گوناگون به سوی انسان باز می گردد. جالب است بدانید هیچ طبعی به اندازه طبع سرد، بیماری و ناراحتی به همراه خود نمی آورد.

 

با توجه به این تفاسیر مصرف مواد غذایی مشابه با طبع هر فرد باید با احتیاط مصرف شود زیرا به تقویت آن طبع و خارج شدن از حالت تعادل کمک می کند. از آنجایی که طبع عسل طبیعی به طور کلی گرم می باشد مصرف آن در افرادی که طبع گرمی دارند موجب بروز علائم و ناراحتی هایی می شود.

 

جالب است بدانید همه ی انواع عسل طبع گرم ندارند! برای مثال طبع عسل گشنیز سرد و خشک می باشد. بنابراین افرادی که طبع گرمی دارند می توانند به راحتی از این محصول استفاده نمایند. اما افرادی که طبع سردی دارند بهتر است آن را به صورت ترکیب با مواد غذایی دارای طبع گرم میل نمایند. به این ترتیب می توانید از بیشتر خواص عسل گشنیز برخوردار شوید.

 

 

شما می توانید عسل گشنیز را با کلیک بر اینجا تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *